Restaurantul Berbec din incinta Hotelului Central este locul ideal unde puteți organiza nunta (cununia) de vis, botezul copilului sau aniversarea Dumneavoastră. Decorurile clasice ale saloanelor creează o atmosferă elegantă, în timp ce serviciile de calitate și asistența personalului dedicat Meetings & Events fac planificarea ușoară.

Pentru orice eveniment din viața dumneavoastră, Restaurantul Berbec din incinta Hotelului Central este alegerea perfectă!

Nunți / botezuri

Restaurant Berbec este locul în care vraja prinde contur, iar basmul devine realitate. Un exemplu perfect de eleganță, culoare și originalitate vă așteaptă să-l descoperiți și să organizați nunta perfectă!

Ziua cea mare sosește în curând și aveți nevoie de consiliere și ajutor în alegerea tuturor detaliilor?

Puteți să vă bucurați de nunta Dumneavoastră de vis dacă apelați la specialiștii noștri care vă vor oferi tot suportul necesar pentru desfășurarea acestui eveniment.
Nunțile sunt diferite atunci când sunt organizate la Hotelul Central! Vă așteptăm să vizionați toate sălile noastre, la kilometrul zero al orașului, pentru a stabili care vi se potrivește cel mai bine și a beneficia de sfatul unor specialiști în domeniu.

Săli Evenimente Private

Salonul Clasic

Salonul Clasic

Salonul Clasic poate găzdui până la 120 de oaspeți într-un eveniment tip nuntă. Cu tavanele înalte și culorile neutre, spațiul strălucitor, aerisit, întregul salon emană un aer de eleganță clasică.

Detalii

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal poate găzdui până la 180 de oaspeți la un eveniment tip nuntă. Cu tavanele înalte și culorile neutre, spațiul strălucitor, aerisit, întregul salon emană un aer de eleganță clasică.

Detalii

Alegeți Restaurant Berbec pentru cel mai frumos eveniment din viața Dumneavoastră și vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a-l transforma în unul de poveste!

Ce spun Oaspeții

×