Vara, când căldura orașului vă topește, vă invităm la Terasa Berbec unde puteți să vă astâmpărați setea cu o bere gulerată și să vă potoliți foamea cu preparate delicioase pregătite de cei mai buni maeștri culinari din Ploiești. Terasa Berbec este o oază de verdeață și umbră. Cu tradiție, vă întâmpină acum în haine noi, dispunând de 70 de locuri la mese.

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite terase din Ploiești este Terasa Berbec, situată într-o zonă centrala a orașului. Această terasă unică oferă o ambianță plăcută și relaxantă, fiind situată într-un cadru natural, cu mult verde si flori ceea ce o face o oază urbană în mijlocul agitației orașului. Accesul la terasă este facil, iar parcare gratuită este disponibilă în apropiere.

Atmosfera terasei Berbec este una prietenoasă și primitoare. Terasa este amenajată cu gust, cu mese și scaune confortabile, oferind un ambient plăcut pentru a petrece timpul în aer liber. Muzica live oferita de Berbecu’Band cântă și ne încântă pe Terasa Berbec în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Artsistii nostri completează atmosfera terasei, creând o ambianță plăcută și distractivă pentru toți vizitatorii săi.

Rezervări Terasa Berbec

Rezervați o masă la Terasa Berbec să vă potoliți foamea cu preparate delicioase pregătite de cei mai buni maeștri culinari din oraș! Vă așteptăm de luni până duminică între orele 10.00 – 23.00

Rezervați acum

Dacă ești în căutarea unui loc plăcut pentru a savura o băutură răcoritoare, a te bucura de o masă în aer liber sau a petrece timp de calitate cu prietenii și familia, o terasă în Ploiești este alegerea perfectă

Un alt aspect notabil al terasei Berbec este meniul său diversificat, care oferă o gamă largă de preparate culinare delicioase. Aici poți savura preparate românești tradiționale, precum mici, sarmale, mămăligă cu brânză și multe altele. Totodatase pot consuma și preparate internaționale, cum ar fi pizza, paste, burgeri și salate. Meniul este alcătuit cu atenție, folosind ingrediente proaspete și de calitate. Preparatele sunt pregătite cu maiestrie de bucătari experimentați, garantând astfel o experiență culinară deosebită.

Pe lângă preparatele delicioase, terasa Berbec oferă o gamă variată de băuturi, inclusiv băuturi alcoolice și non-alcoolice, cocktailuri și cafea. Oricare dintre aceste băuturi pot fi savurate pe terasă în timp ce muzica live incantă

Restaurantul acceptă carduri de credit.

Restaurantul Berbec este singurul din Ploiești care este certificat ISO 9001 (Quality Management System) și ISO 22000:2005 (Food Safety Management System). De asemenea, Restaurantul Berbec este singurul restaurant din Ploiești care funcționează de peste 90 de ani fără niciun incident în ceea ce privește siguranța alimentară.

Evenimentele organizate la terasele din Ploiești au un impact pozitiv atât asupra experienței clienților, cât și asupra comunității locale. Ele oferă oportunități pentru promovarea artiștilor locali și a producătorilor locali de alimente și băuturi, susținând economia locală.

De asemenea, evenimentele organizate la terasele din Ploiești creează o atmosferă vibrantă și animată în oraș, stimulând viața culturală și socială a comunității.

Terasa Berbec doreste sa ofere activități recreative și distractive, cum ar fi jocuri de societate, concursuri sau proiecții de filme în aer liber. Aceste evenimente adaugă o dimensiune interactivă și amuzantă experienței pe terasă, oferind oportunități pentru socializare și distracție într-un cadru relaxant.

Evenimente la Terasa Berbec

Doriți organizați evenimente speciale in aer liber, cum ar fi lansări de produse, prezentări de modă sau expoziții de artă, noi putem face posibil acest lucru.

Rezervați acum

Ce spun Oaspeții

De la 100lei
×