Salon Clasic al Restaurantului Berbec este un loc unic și impresionant, care îmbină cu succes tradiția și eleganța într-un spațiu modern și sofisticat.

Acesta este unul dintre cele mai populare locuri pentru organizarea unui eveniment datorira frumusetii si rafinamentului sau. În interior, salonul este decorat cu cristale, candelabre, oglinzi și obiecte de artă, care dau un aer de opulență și eleganță. Mobila este confortabilă și elegantă, iar spațiul este luminos și plin de viață.

In Salonul Clasic se pot organiza  evenimente private si corporate. Spațiul poate fi personalizat în funcție de preferințele și nevoile clienților, astfel încât aceștia să aibă parte de o experiență memorabilă și unică.

salon clasic

Caracteristici Salon Clasic

Suprafață: 283 m²
Lungime: 20,4 m
Lățime: 13,9 m

Înălțime minimă: 4 m

Înălțime maximă: 4,8 m

Capacitate: 120 pers

Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

Dotări tehnice performante incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare

salon clasic

Facilități organizare eveniment corporate

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere

Aranjamente Posibile / Număr de locuri

Aranjament tip teatru

120 locuri

Aranjament sala de clasa

100 locuri

Aranjament U-shape

44 locuri

Aranjament boardroom / hollow square

48 locuri

Aranjament banquet/nunta

120 locuri

Restaurantul Berbec vă oferă și servicii complete de organizare a evenimentelor, inclusiv aranjarea cu flori, decorarea spațiului, fotografie și video, muzică și divertisment, dar și cazare pentru invitați, în cazul în care este necesar.

Acesta este cu siguranță un loc pe care trebuie să îl vizitați dacă sunteți în căutarea unei experiențe deosebite în materie de savurat prânzul sau cina, sau dacă doriți să organizați un eveniment privat sau corporate.

salon clasic

Evenimente Private cu Stil

Organizate cu pasiune și atenție la detalii

Săli Evenimente Corporate

Sala Paris

Sala Paris

Sala Paris este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala Paris dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Paris este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Amsterdam

Sala Amsterdam

Sala Amsterdam este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Amsterdam este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare. Sala de conferințe Amsterdam este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Barcelona

Sala Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Geneva

Sala Geneva

Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Geneva este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Geneva are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Viena

Sala Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

×