Mirosul cafelei aburinde vă cheamă să treceți pragul Blues Café. Aici este locul ideal unde vă puteți întâlni cu prietenii sau unde puteți privi în tihnă forfota orașului. Specialitățile de cafea, ceaiurile naturale reci și calde, fresh-urile și băuturile răcoritoare îmbuteliate nu lipsesc din meniul bogat și variat.

Un moment de liniște chiar în centrul orașului… acea clipă când zăriți un coltișor boem în care vă puteți regăsi calmul la sfârșitul unei zile agitate. În acel moment timpul încetinește, vă surprinde și vă bucura, apoi își reia mersul firesc!

Rezervări Blues Café

Rezervați o masă la Blues Café să vă delectați cu o cafea aromată, proaspăt prăjită, cea mai bună din oraș! Vă așteptăm de luni până duminică între orele 08.00 – 23.00

Rezervați acum

Amplasat la “kilometrul 0” in Ploiești, Blues Café este renumita pentru cafeaua de calitate si atmosfera boema. Muzica de calitate pe tonuri de blues transforma in placere orice clipa petrecuta in acest loc.

De ce să organizați un eveniment la o cafeanea?

Fiecare comunitate înfloritoare are nevoie de evenimente. Ele permit oamenilor să se întâlnească, să discute, să colaboreze și să ofere un mediu propice oricărei situații.

Aceste evenimente ajută profesioniștii să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, prin învățarea de lucruri noi și răspândesc pasiune și entuziasm. Fie că este vorba de o întâlnire săptămânală la cafea, de o competiție individuală de șah, sau de o aniversare, noi vă putem oferi detalii și ajutor cu privire la cum trebuie să organizați un eveniment în Cafe Blues.

Rezervări Evenimente Blues Café

Rezervați intreaga cafenea pentruevenimente private si corporate! Vă așteptăm de luni până duminică între orele 08.00 – 23.00

Rezervați acum

Ce spun Oaspeții

9.-Torturi-si-prajituri-683x1024
5.-Torturi-si-prajituri-1024x768
×