Organizarea unei nunți perfecte poate fi o sarcină dificilă și plină de stres, dar dacă urmați câțiva pași esențiali și vă planificați cu atenție, puteți crea o experiență memorabilă pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Experiența personalului Meeting & Events ajută cuplurile să aleagă meniul și decorațiunile și oferă asistență pentru obținerea de discount la cazarea invitaților in incinta Hotelului Central-Ploiești.

Ce oferim pentru o nuntă ca in basme?

Ofertă Specială 2024

10% Discount pentru nunta organizata Duminica

Nu exista o zi anume pentru a organiza o nuntă, ci momente speciale petrecute cu ce dragi. Ne place credem cei 10% discount la serviciile noastre pentru nunți organizate în zilele de duminică, pot oferi un mic suport mirilor.

Contactați-ne

Sejur Gratuit de 2 zile la Predeal

Gratuit un sejur in doi la Predeal - Hotel Orizont

Luna de miere este un moment special în viața unui cuplu și o experiență de neuitat. Noi dorim oferim un prim cadou fericitului cuplu, cadou ce constă într-un sejur gratuit de 2 zile într-un peisaj feeric la Hotel Orizont- Predeal. Ce poate fi mai frumos ca un nou început in doi?

Contactați-ne

Opțiuni Sală Nunți

Salonul Clasic- 120 invitați

Capacitate de până la 120 de oaspeți

Salonul nostru de nuntă vă oferă toate facilitățile și serviciile necesare pentru a vă asigura că nunta dumneavoastră este un succes garantat. De la aranjamente florale până la decorarea mesei, suntem pregătiți să facem din locul evenimentului unul deosebit.

Detalii

Salonul de Cristal- 200 de invitați

Capacitate de până la 160 de invitați

Salonul nostru de nuntă este situat într-o locație centrală, într-un decor deosebit, plin de eleganță și rafinament. Cu tavanele înalte și culorile neutre, spațiul strălucitor, aerisit, întregul salon emană un aer de eleganță clasică.

Detalii

Cadourile noastre pentru miri

Un sejur de 2 zile oferit gratuit mirilor la Hotel Orizont Predeal,  voucher valabil 3 luni de la data nunții.
Posibilitatea rezervării formației de muzică
Un apartament la Hotelul Central oferit gratuit mirilor în noaptea nunții
Tarife speciale pentru cazarea invitaților
Gamă variată de preparate pentru nuntă.
Locuri de parcare gratuite, în limita disponibilității
Fețe de masă și huse pentru scaune oferite gratuit
Proiector de date și ecran de proiecție în salonul pentru eveniment, RGB-uri
Ring de dans, scenă pentru formație si lumini tip moving head.
Serviciu de garderobă
Degustarea meniului oferită gratuit pentru 2 persoane
Posibilitatea realizării în laboratorul de cofetărie al restaurantului a tortului miresei și a candy-bar-ului
Șampania pentru primirea invitaților oferită gratuit
Covor roșu la intrarea în salon
Consultant dedicat pentru organizarea evenimentului (înainte și pe toată durata evenimentului)
Localizare ultracentrală

Meniuri Nuntă

Meniul Nutașului – Vinerea/Duminică
300 lei/persoană

Gustare rece

  • Rosii Cherry umpluta cu pasta din ardei si branza de burduf cu unt
  • Rulada de porc cu masline verzi si rosii deshidratate
  • Rulada de chorizo cu mac
  • Blini cu pastrama de vita si icre de Manciuria
  • Vol-au-vent cu spuma de icre si lamiae confiata
  • Piadina cu prosciutto, rucola si busuioc
  • Mix de masline aromatizate
  • Terina de pui cu ardei multicolor in mantie de morcov
  • Bresaola cu salata exotica
  • Branza aromatizata cu ulei de masline, rosie deshidratata si busuioc
  • Rulou de sunca cu salata de cruditati
  • Cheesecake cu somon füme

Preparat din pește

  • File de șalău în crustă de parmezan cu spaghete de dovlecel, legume aromatizate, sos de sparanghel alb și lime

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Butuc de ceafă de porc cu sos de cimbrișor
  • Ruladă de pui
  • Cartofi zdrobiți cu smântână, parmesan și ierburi proaspete

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Meniul Mirelui
320 lei/persoană

Gustare rece

  • Lacrima din aluat crocant cu spuma de branza si icre rosii
  • Tartina cu somon füme
  • Mix de masilne aromatizate
  • Salam de Sibiu (florentin)
  • Piersica cu mousse de branza de capra si rozmarin
  • Medalion de muschi de vita cu fructe in aspic
  • Terina de pui cu ardei multicolor si fasole rosie, in mantie de castravete
  • Rosie Cherry umpluta cu pasta de ardei, branza de burduf si unt
  • Choux cu mousse de pui si seminte de susan cu wasabi
  • Cub de branza cu rosie deshidratata, chives si ulei de masline
  • Prosciutto cu grisine si aspic

Preparat din pește

  • Ruladă de somon și șalău cu spanac, în crustă de ierburi aromatice, risotto, lime și sos de lămâie cu unt

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos cremos de hribi
  • Ruladă de pui
  • Cremă de cartofi cu spanac și roșie cherry concassé

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Meniul Miresei
340 lei/persoană

Gustare rece

  • Cheesecake cu somon füme
  • Rulou de prosciutto cu salata de cruditati
  • Galantina de curcan si mușchi  interior in crusta de bacon
  • Pasteta din ficatei de pasare
  • Camembert pe caisa confiata
  • Rosie cherry in mantie de branza de burduf
  • Butuc de cascaval cu piper și struguri
  • Mix de masline aromatizate
  • Rulada cu spanac si sunca de Praga
  • Rulada de porc cu masline verzi si rosii deshidratate și roșii deshidratate

Preparat din pește

  • Butterfish cu Sos Pesto de pătrunjel servit cu fasole verde soté și cartofi zdrobiți

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Cotlet de porc tăvălit prin verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez salbatic
  • Sos de ciuperci și roșie cherry concassé
  • Salată festivă

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Meniul Nașei
350 lei/persoană

Gustare rece

  • Terina din branzeturi cu fructe confiate
  • Buchetieră de legume
  • Pralină de somon fumé cu cremă de mărar
  • Vol-au-vent cu icre și ceapă roșie
  • Mix de masline aromatizate
  • Aspic de cocos
  • Aperitiv Doboș special
  • Frigărui de pui cu roșii Cherry și capere fruct
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Spata de porc presata cu jeleu de spanac si hrean

Preparat din pește

  • Rulou de păstrăv cu sos de mărar și capere, servit cu piure de conopidă și morcovi soté

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Ceafă de porc brezată în suc propriu
  • Portofel din piept de curcan cu merișoare
  • Sos natur de struguri negri
  • Cartofi gratinați cu brânzeturi / broccoli
  • Salată de varză roșie și gogoșari la oțet

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Meniul Nașului
400 lei/persoană

Gustare rece

  • Rulou de jambon cu sparanghel
  • Piadina cu mușchi file afumat, cimbrișor și roșii cherry
  • Millefeuille cu spanac și cremă de brânză fină
  • Spată de porc presată, cu jeleu de hrean și nisip de măsline
  • Terină din brânză de capră, merișoare, învelită în prosciutto
  • Duet din parfait de pui și cremă din piept de pui în mantie de cașcaval
  • Cremă de șalău cu creveți
  • Mix de măsline aromatizate
  • Mini buchetieră de legume
  • File de curcan afumat pe piersică
  • Salam de Sibiu (florentin)

Preparat din pește

  • Duet de păstrav cu somon, în crusta de parmezan, spanac în foietaj și sos Olandez

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant , roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos de piper verde
  • Pulpă de rață confiată
  • Cartofi gratinați cu broccoli și roșie cherry concassé

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Prețul se calculează în funcție de numărul de invitați
Cu băutură proprie se percepe o taxă de 10 lei/ invitat

Ce spun Oaspeții

×