Dorim ca prin furnizarea de FAQ-uri putem aduce numeroase beneficii, inclusiv furnizarea de informații rapide și relevante, reducerea întrebărilor repetitive, îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe website-ul nostru, consolidarea încrederii în brand pe care îl reprezentăm și oferirea de suport în a lua o decizie care satisfacă așteptările.

Specificul Restaurantului Berbec este mâncarea tradițională . Dar, putem degusta și platouri din bucătăria mediteraneană.

Restaurant Berbec oferă clienților săi o gama variată de preparate vegetariene pe care le puti gasi accesand: https://restaurantberbec.ro/livrarila-domiciliu-preparate-vegetariene/

Prețul mediu al unui meniu complet în restaurantul nostru este undeva la 100 de lei.

Ne interesează preferințele, gusturile dar și alergiile pe care clienții noștri le au, de aceea recomadam informați echipa de ceea ce aveți nevoie și cu drag vi se va face o recomandare bazată pe criteriile date. Meniul nostru complet îl puteți găsi aici.

Grupe de Alergeni Conform Directivei 2000/13/CEA Parlamentul European si a Consiliului din 20 Martie 2000

Alergenii din alimente se pot incadra în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate;

2. Crustacee și produse derivate;

3. Ouă și produse derivate;

4. Pește și produse derivate;

5. Arahide și produse derivate;

6. Soia și produse derivate;

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza);

8. Fructe cu coajă: migdale, alune de pădure, nuci, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia și nuci de Queesland și produse derivate;

9. Țelină și produse derivate;

10. Mustar și produse derivate;

11. Semințe de susan și produse derivate;

12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

13. Lupin și produse derivate;

14. Moluște și produse derivate;

În cazul în care suferiți de o alergie, rugăm solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii. mulțumim pentru înțelegere! Gramajele fac referire la produsul finit .Alergeni prezenți în preparatele culinare sunt specificați în meniuri cu caracter italic.

10.00-22.00

Clienții pot veni și fară rezervare când este vorba de meniu a la carte. Dacă este un grup de peste 10 persoane recomandăm rezervare înainte.

Numerar, card, tichete de vacanță în condițiile legislației în vigoare

Nu avem meniuri speciale pentru copii dar puteți alege pentru ei din preparatele noastre.

Cu 48 de ore înaintea evenimentului pot fi făcute modificări referitoare la numărul de persoane pentru care se solicită serviciile de restaurant. După aceasta dată nu se mai pot face modificări la numărul de persoane pentru care se solicită serviciile de chirie și de restaurant.

Toate informațiile necesare organizării nunții perfecte inclusiv oferta noastră pentru 2023/2024 le putețigăsi aici.

Daca doriti sa discutati direct cu un organizatorul nostru de evenimente ne puteti gasi pe WhatsApp

În primul rând trebuie să vă faceți o idee cu privire la cum vă doriți să decurgă nunta, detalii, furnizori implicați, informație pe care o puteți accesa aici.

După care puteți discuta mai pe larg cu organizatorul nostru de evenimente pe care îl găsiți pe WhatsApp sau vizitandu-ne la restaurant

Costul asociat nunții depinde de o multitudine de factori printre care numărul de invitați, preferințele în materie de meniu/băuturi, muzică (live/DJ) și alte detalii suplimentare. De aceea recomandăm discutați deschis cu unul dintre organizatorii  noștri de evenimente pe care îl găsiți pe WhatsApp sau vizitandu-ne la restaurant.

Sperăm că am reușit să vă răspundem la majoritatea întrebărilor. Dacă mai doriți detali, echipa noastră stă la dispoziție pe WhatsApp, la telefon sau pe rețelele noastre sociale.

De la 100lei
×