Laboratorul de Cofetărie Central, amplasat în incinta Hotelului Central, produce cele mai rafinate prăjituri și torturi pentru momentele speciale din viața Dumneavoastră.

Produsele de cofetărie cuprind rețete cunoscute precum și rețete tradiționale, și foarte important, sunt preparate din ingrediente naturale, proaspete și atent selecționate.

Aveți nevoie de prăjituri sau torturi pentru un eveniment special? Puteți comanda la Cofetăria Central și beneficiați de consultanță gratuită în privința alegerii dulcelui perfect, dar și pentru personalizarea acestuia. Maeștrii noștri cofetari vă pot răspunde la orice întrebare.

Ați comandat dulciuri la Cofetăria Central și doriți transportul produselor în condiții de securitate alimentară într-un anumit moment special?

Pentru orice comandă mai mare de 200 lei asigurăm transportul în orice localitate din Județul Prahova cu mașina noastră autorizată DSV și dotată cu sistem de climatizare. Aveți garanția calității, dar și a seriozității că produsele vor ajunge exact la timp, în locul indicat de Dumneavoastră.

Comandă

Comandați acum cele mai delicioase produse de cofetărie și patiserie!

Comandați acum

×