Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt.

Sala Geneva este dotată cu mobilier modern.

Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break.

Sala Geneva are internet wireless de mare viteză.

Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart.

Caracteristici Sală

Suprafață: 31,6 m²
Lungime: 6,2 m
Lățime: 5,1 m
Înălțime: 3,5 m
Capacitate: 12 pers
Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

Dotări tehnice performante incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare

Facilități organizare eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere

Aranjamente Posibile / Număr de locuri

Aranjament boardroom

12 locuri

Galerie Foto

Săli Evenimente Corporate

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Detalii

Sala Paris

Sala Paris

Sala Paris este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala Paris dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Paris este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Amsterdam

Sala Amsterdam

Sala Amsterdam este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering.  Sala de conferințe Amsterdam este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Barcelona

Sala Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Viena

Sala Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

×