Pentru livrare la domiciliu, comandă minimă: 30 lei

Taxă Livrare-5km-7lei

Taxă de livrare în valoare de 7 lei pe o rază de 5 km din punctul de livrare.

Taxă Livrare-7km-15lei

Taxă de livrare de 15 lei pe o distanță mai mare de 5 km, dar mai mică de 7 km de la punctul de livrare

Taxă Livrare-10km-20lei

Taxă de livrare de 20 lei pe o distanță mai mare de 7 km, dar mai mică de 10 km de la punctul de livrare

*Imposibilitatea livării pentru o distanță mai mare de 10 km de la punctul de livrare

*Taxă ambalaj: 1 leu/comandă

În ultimii ani, livrarea de mâncare la domiciliu a devenit o opțiune populară pentru mulți oameni din întreaga lume. Cu tehnologia care evoluează rapid și cu schimbările stilului de viață, tot mai mulți oameni aleg să comande mâncare online și să o primească direct la ușa lor..

Livrarea de mâncare la domiciliu oferă o serie de beneficii, atât pentru consumatori, cât și pentru restaurante și firmele de livrare. Iată câteva dintre beneficiile majore penru care am ales să livrăm mâncare la domiciliu.

  1. Confort și comoditate: Livrarea de mâncare la domiciliu oferă consumatorilor noștri confort și comoditate în a avea mâncarea preferată adusă direct la ușa lor. Nu mai este nevoie să iasă din casă sau să gătească, ceea ce economisește timp și efort. Aceasta este o opțiune atractivă pentru persoanele ocupate, care pot beneficia de un mod ușor și rapid de a-și satisface pofta de mâncare fără a fi nevoie să plece de acasă.
  2. Varietate și opțiuni: Prin livrare de mâncare la domiciliu, clientii noștri au acces la o gamă largă de preparate pe gustul si bugetul fiecăruia.
  3. Economisirea timpului: Un alt beneficiu major al livrării de mâncare la domiciliu este economisirea timpului. Nu mai este nevoie să petreceți timp în bucătărie sau să vă deplasați la un restaurant, să așteptați să vă fie pregătită comanda sau să așteptați la masă.
  4. Servicii de livrare rapide și convenabile: Restaurantul nostru oferă servicii de livrare rapide și convenabile. Cu doar câteva puteți plasa o comandă și să vă bucurați de mâncare în cel mai scurt timp posibil.
De la 100lei
×