Centrul de Conferințe al Hotelului Central are o sală de conferințe și șase meeting rooms. Facilitățile noastre de evenimente includ internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare, serviciu de parfumare ambientală. Fiecare sală beneficiază de ferestre mari, care oferă o lumină naturală abundentă. Ferestrele dispun de draperii sau jaluzele blackout. Salonul de Cristal poate găzdui până la 200 de delegați pentru o conferință cu aranjament tip teatru. Organizatorii de evenimente primesc asistență din partea personalului Hotelului Central, dedicat pentru Meetings & Events. Bucătarii noștri cu experiență vă pot personaliza meniurile, în functie de preferințe.

Calitatea serviciilor, încrederea și profesionalismul personalului sunt valorile noastre de bază după care ne ghidăm întreaga activitate, pentru a ne asigura întotdeauna că aveți parte de cerințe îndeplinite la cele mai înalte standarde.

Conferințe, workshop-uri și seminarii

Sălile noastre sunt alegerea perfectă atât pentru conferințe, workshop-uri, cât și pentru seminarii. Vă oferim întotdeauna o varietate de facilități și servicii pentru confortul Dumneavoastră, transformând orice eveniment pe care îl planificați într-o adevarată experiență de ospitalitate și calitate.

Toate detaliile pentru organizarea evenimentelor corporate în Ploiești sunt flexibile și se pot ajusta în funcție de mărimea evenimentului Dumneavoastră, iar oferta va fi personalizată pentru a se adapta bugetului planificat și tipului de întrunire dorit.

Petreceri corporate

Stilul contemporan sofisticat al sălilor de evenimente se îmbină în mod excepţional cu rafinamentul nobil al elementelor elegante de design, oferindu-vă cadrul perfect pentru a planifica cea mai frumoasă petrecere a companiei.

În completarea celor mai bune servicii vă oferim un meniu special, ajutându-ne de texturi inedite, condimente speciale și un strop de imaginație, perfect pentru a răspunde și celor mai exigente cerințe.

Centrul de Conferinte

Centrul de conferințe este format din Salonul de conferințe Cristal și sase Meeting rooms

Salonul de Cristal

 Salonul de Cristal poate găzdui până la 200 de delegați pentru o conferință cu aranjament tip teatru. Organizatorii de evenimente primesc asistență din partea personalului Hotelului Central, dedicat pentru Meetings & Events. Bucătarii noștri cu experiență vă pot personaliza meniurile, în functie de preferințe.

Calitatea serviciilor, încrederea și profesionalismul personalului sunt valorile noastre de bază după care ne ghidăm întreaga activitate, pentru a ne asigura întotdeauna că aveți parte de cerințe îndeplinite la cele mai înalte standarde.

Detalii

Meeting rooms

Sala First Class

Sala First Class

Sala First Class este amplasată la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiești. Sala dispune de mobilier format dintr-o masă din lemn masiv, înconjurată de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala First Class dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala First Class este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Beta

Sala Beta

Sala Beta este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Delta

Sala Delta

Sala Delta este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Delta este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

Sala Alfa

Sala Alfa

Sala Alfa este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Alfa este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare. Sala de conferințe Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Gama

Sala Gama

Sala Gama este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Gama este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Gama are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Terra

Sala Terra

Sala Terra este amplasată la parter, în vecinatatea recepției Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Terra este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

Alegeți să organizați evenimentul Dumneavoastră corporate la noi și veți avea parte de cele mai bune servicii!

Ce spun Oaspeții

Comandă mancare online