Sala Delta este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică).

Aceasta poate fi aranjată în stil teatru, classroom, U-shape, boardroom.

Sala Delta are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering.

Sala Delta este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Caracteristici Sală

Suprafață: 34,6 m²
Lungime: 6,4 m
Lățime: 5,4 m
Înălțime: 2,86 m
Capacitate: 25 pers
Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

Dotări tehnice performante incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare

Facilități organizare eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere

Aranjamente Posibile / Număr de locuri

Aranjament tip teatru

20 locuri

Aranjament sala de clasa

12 locuri

Aranjament U-shape

16 locuri

Aranjament boardroom / hollow square

20 locuri

Galerie Foto

Săli Evenimente Corporate

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Detalii

Sala First Class

Sala First Class

Sala First Class este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala First Class dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala First Class este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Alfa

Sala Alfa

Sala Alfa este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering.  Sala de conferințe Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Beta

Sala Beta

Sala Beta este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala Gama

Sala Gama

Sala Gama este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Gama este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Gama are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart.

Detalii

Sala Terra

Sala Terra

Sala Terra este amplasată la parter, în vecinatatea recepției Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Terra este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

Comandă mancare online