Restaurantul Berbec din incinta Hotelului Central este locul ideal unde puteți organiza nunta (cununia) de vis, botezul copilului sau aniversarea Dumneavoastră. Decorurile clasice ale saloanelor creează o atmosferă elegantă, în timp ce serviciile de calitate și asistența personalului dedicat Meetings & Events fac planificarea ușoară.

Pentru orice eveniment din viața dumneavoastră, Restaurantul Berbec din incinta Hotelului Central este alegerea perfectă!

Nunți / botezuri

Restaurant Berbec este locul în care vraja prinde contur, iar basmul devine realitate. Un exemplu perfect de eleganță, culoare și originalitate vă așteaptă să-l descoperiți și să organizați nunta perfectă!

Ziua cea mare sosește în curând și aveți nevoie de consiliere și ajutor în alegerea tuturor detaliilor?

Puteți să vă bucurați de nunta Dumneavoastră de vis dacă apelați la specialiștii noștri care vă vor oferi tot suportul necesar pentru desfășurarea acestui eveniment.
Nunțile sunt diferite atunci când sunt organizate la Hotelul Central! Vă așteptăm să vizionați toate sălile noastre, la kilometrul zero al orașului, pentru a stabili care vi se potrivește cel mai bine și a beneficia de sfatul unor specialiști în domeniu.

Evenimente pentru copii

Amplasată la etajul patru, sub cupola Hotelului Central, într-un spațiu foarte generos, cu o vedere fabuloasă asupra centrului orașului, beneficiind de serviciile de catering de înalta clasă ale Restaurantului Berbec, sub îndrumarea și supravegherea unor profesioniști în activitățile de entertainment pentru copii, Cupola Kids este cel mai frumos loc în care puteți organiza o petrecere pentru copilul dumneavoastră.

Vezi mai mult

Săli Evenimente Private

Salonul Clasic

Salonul Clasic

Salonul Clasic poate găzdui până la 120 de oaspeți într-un eveniment tip nuntă. Cu tavanele înalte și culorile neutre, spațiul strălucitor, aerisit, întregul salon emană un aer de eleganță clasică.

Detalii

Crama

Crama

Crama Berbec poate găzdui până la 80 de oaspeți într-un eveniment tip nuntă. Designul, finisajele și mobilierul, împreună cu facilitățile moderne (climatizare, sonorizare) recomandă crama Berbec de la Hotel Central Ploiești pentru organizarea nunții perfecte.

Detalii

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal poate găzdui până la 180 de oaspeți la un eveniment tip nuntă. Cu tavanele înalte și culorile neutre, spațiul strălucitor, aerisit, întregul salon emană un aer de eleganță clasică.

Detalii

Cupola Kids

Cupola kids

Oaspeții Cupola Kids beneficiază de serviciile de catering de inalta clasa ale Restaurantului Berbec, sub indrumarea si supravegherea unor profesionisti in activitatile de entertainment pentru copii.

Detalii

Alegeți Restaurant Berbec pentru cel mai frumos eveniment din viața Dumneavoastră și vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a-l transforma în unul de poveste!

Meniuri Evenimente

Varianta 1
240 lei/persoană

Gustare rece

  • Lacrimă din aluat crocant cu spumă de brânză și icre roșii
  • Tartină cu somon fumé
  • Mix de măsline aromatizate
  • Salam de Sibiu (florentin)
  • Piersică cu mousse de brânză de capră și rozmarin
  • Medalion de mușchi de vită cu fructe în aspic
  • Terină de pui cu ardei multicolor și fasole roșie, în mantie de castravete
  • Mini buchetieră de legume
  • Choux cu mousse de pui și semințe de susan cu wasabi
  • Cub de brânză cu roșie deshidratată, chives și ulei de măsline
  • Prosciutto cu grisine și aspic

Preparat din pește

  • Ruladă de somon și șalău cu spanac, în crustă de ierburi aromatice, risotto, lime și sos de lămâie cu unt

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos cremos de hribi
  • Ruladă de pui
  • Cremă de cartofi cu spanac și roșie cherry concassé

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 2
260 lei/persoană

Gustare rece

  • Cheesecake cu somon fumé
  • Rulou de prosciutto cu salată de crudități
  • Galantină de curcan și mușchi interior în crustă de bacon
  • Pastetă din ficăței de pasăre
  • Camembert pe caisă confiată
  • Praz umplut cu baba ganoush
  • Butuc de cașcaval cu piper și struguri
  • Mozaic de măsline
  • Tartă de cartofi și broccoli cu mozzarella și Pesto Verde
  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate

Preparat din pește

  • Butterfish cu Sos Pesto de pătrunjel servit cu fasole verde soté și cartofi zdrobiți

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Cotlet de porc tăvălit prin verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez salbatic
  • Sos de ciuperci și roșie cherry concassé
  • Salată festivă

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 3
280 lei/persoană

Gustare rece

  • Roșii cherry concassé cu humus
  • Buchetieră de legume
  • Pralină de somon fumé cu cremă de mărar
  • Vol-au-vent cu icre și ceapă roșie
  • Mozaic de măsline
  • Aspic de cocos
  • Aperitiv Doboș special
  • Frigărui de pui cu roșii Cherry și capere fruct
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Jambon afumat

Preparat din pește

  • Rulou de păstrăv cu sos de mărar și capere, servit cu piure de conopidă și morcovi soté

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Ceafă de porc brezată în suc propriu
  • Portofel din piept de curcan cu merișoare
  • Sos natur de struguri negri
  • Cartofi gratinați cu brânzeturi / broccoli
  • Salată de varză roșie și gogoșari la oțet

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 4
300 lei/persoană

Gustare rece

  • Rulou de jambon cu sparanghel
  • Piadina cu mușchi file afumat, cimbrișor și roșii cherry
  • Millefeuille cu spanac și cremă de brânză fină
  • Spată de porc presată, cu jeleu de hrean și nisip de măsline
  • Terină din brânză de capră, merișoare, învelită în prosciutto
  • Duet din parfait de pui și cremă din piept de pui în mantie de cașcaval
  • Cremă de șalău cu creveți
  • Mix de măsline aromatizate
  • Mini buchetieră de legume
  • File de curcan afumat pe piersică
  • Salam de Sibiu (florentin)

Preparat din pește

  • Duet de păstrav cu somon, în crusta de parmezan, spanac în foietaj și sos Olandez

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant , roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos de piper verde
  • Pulpă de rață confiată
  • Cartofi gratinați cu broccoli și roșie cherry concassé

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 5 – Duminică
220 lei/persoană

Gustare rece

  • Roșii cherry umplută cu pastă din ardei și brânză de burduf cu unt
  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Blini cu pastramă de vită și icre de Manciuria
  • Vol-au-vent cu spumă de icre și lămâie confiată
  • Piadina cu prosciutto, rucola și busuioc
  • Mix de măsline aromatizate
  • Terină de pui cu ardei multicolor în mantie de morcov
  • Raffaello cu cremă de brânză de burduf și unt
  • Brânză aromatizată cu ulei de măsline, roșie deshidratată și busuioc
  • Rulou de suncă cu salată de crudități
  • Cheesecake cu somon fumé

Preparat din pește

  • File de șalău în crustă de parmezan cu spaghete de dovlecel, legume aromatizate, sos de sparanghel alb și lime

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Butuc de ceafă de porc cu sos de cimbrișor
  • Ruladă de pui
  • Cartofi zdrobiți cu smântână, parmesan și ierburi proaspete

Meniul include: Chifle, Cafea espresso, Apă minerală carbogazoasă / plată

Ce spun Oaspeții

Comandă mancare online