Petrecere de neuitat alături de colegi!

Aveți o echipă unită pe care vreți s-o recompensați de sărbători? Merită ce e mai bun, merită o petrecere specială!

Cum unde? La Restaurantul Berbec, chiar la kilometrul 0 al Municipiului Ploiești, locul perfect pentru a planifica cea mai frumoasă petrecere alături de colegi.

Meniu „Silent Night”
290 lei/persoană


Bucate alese

Gustare rece

  • Terină din brânzeturi cu fructe confiate
  • Spată de porc cu jeleu și spanac
  • File de curcan afumat pe piersică
  • Cub de cașcaval cu piper și strugure
  • Cheesecake cu somon fumé
  • Lacrimă din aluat crocant cu spumă de brânză și icre roșii
  • Medalion cu mușchi de vită și fructe în aspic
  • Prosciutto pe cruton de biscuit cu ou de prepeliță
  • Roșie cherry umplută cu brânză de burduf și unt

Preparat de bază / fel principal

  • Cotlet de porc tăvălit în verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez sălbatic
  • Sos de ciuperci, roșie cherry concasee

Salată festivă

Chifle albe / negre

Desert

  • Prăjitură cu ciocolată

Băuturi

Cafea Espresso/Cappuccino Julius Meinl

Apă minerală Dorna (carbogazoasă/plată)

Meniu „Cheers to Christmas”
360 lei/persoană


Bucate alese

Gustare rece

  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate
  • Millefeuille cu spanac, cremă de brânză fină
  • Coșuleț cu piure de morcov și piept de rață afumat
  • Cub de brânză cu roșie deshidratată
  • Delisă de curcan
  • Terină de pui cu caju și caise confiate
  • Tartă cu somon fumé
  • Roșie cherry în mantie de brânză de burduf

Preparat de bază / fel principal

  • Mușchi de porc cu sos cremos de hribi
  • Ruladă de pui
  • Cremă de cartofi cu spanac, roșie concasee

Salată de castraveți murați

Chifle albe / negre

Desert

  • Prăjitură cu ciocolată

Open Bar

Băuturi alcoolice

  • Whisky: Jameson Irish / Jack Danielꞌs
  • Cognac, brandy, vinars: Metaxa 7* / Jidvei Vinars Târnave VSOP
  • Vodcă: Absolut / Finlandia
  • Aperitiv, lichior, digestiv: Sheridan’s Liqueur / Campari Bitter / Amaretto Disaronno
  • Long Drinks & Flavoured Spritz & Cocktail: Limoncello Spritz /Aperol Spritz / Whisky lemonade / Clasic Gin & Tonic / Virgin Mohito / Campari Orange
  • Vinul casei Crama Tohani

Băuturi nealcoolice

  • Mocktails/ Virgin cocktails: Green Apple/ Virgin Mohito /Cool Passion
  • Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite
  • Cappy portocale/grapefruit
  • Apă minerală Dorna (carbogazoasă/plată)
  • Cafea Espresso/Cappuccino Julius Meinl

Meniu „Festive Spirits”
390 lei/persoană


Bucate alese

Gustare rece

  • Terină din brânzeturi cu fructe confiate
  • Spată de porc cu jeleu și spanac
  • File de curcan afumat pe piersică
  • Butuc de cașcaval cu piper și strugure
  • Cheesecake cu somon fumé
  • Lacrimă din aluat crocant cu spumă de brânză și icre roșii
  • Medalion cu mușchi de vită și fructe în aspic
  • Prosciutto pe cruton de biscuit cu ou de prepeliță
  • Roșie cherry umplută cu brânză de burduf și unt

Preparat de bază / fel principal

  • Cotlet de porc tăvălit în verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez sălbatic
  • Sos de ciuperci, roșie cherry concasee

Salată festivă

Chifle albe / negre

Desert

  • Prăjitură cu ciocolată

Open Bar

Băuturi alcoolice

  • Whisky: Jameson Irish / Jack Danielꞌs
  • Cognac, brandy, vinars: Metaxa 7* / Jidvei Vinars Târnave VSOP
  • Vodcă: Absolut / Finlandia
  • Aperitiv, lichior, digestiv: Sheridan’s Liqueur / Campari Bitter / Amaretto Disaronno
  • Long Drinks & Flavoured Spritz & Cocktail: Limoncello Spritz /Aperol Spritz / Whisky lemonade / Clasic Gin & Tonic / Virgin Mohito / Campari Orange
  • Vinul casei Crama Tohani

Băuturi nealcoolice

  • Mocktails/ Virgin cocktails: Green Apple/ Virgin Mohito /Cool Passion
  • Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite
  • Cappy portocale/grapefruit
  • Apă minerală Dorna (carbogazoasă/plată)
  • Cafea Espresso/Cappuccino Julius Meinl

Informații și rezervări

Manageri Restaurant

Aida Oprea si Georgeta Albu – Telefon: 0753 068 446


×